top of page
Ervaringen van oud-internen
Robie Bosmans.jpeg

"Ik heb zes jaar op dit fantastisch internaat gezeten. Dit was volledig mijn eigen keuze. Ik ben hier opgegroeid door fantastische begeleiders die ik ben beginnen zien als een nieuwe familie, zij hebben mij waarden en normen geleerd die zeker en vast belangrijk zijn in het leven, streng maar rechtvaardig noem ik het. Ik heb op dit internaat de beste tijden van mijn jeugd meegemaakt en super leuke mensen leren kennen die ik nooit meer zal vergeten."

Robie Bosmans / intern geweest van 2012 - 2018

"Wat ben ik blij dat ik na het lager onderwijs de keuze heb gemaakt om in Zepperen naar school/internaat te gaan. Waarom? Wel, is er iets mooiers dan samen met je vrienden op te groeien, samen te leren, het leven verder te ontdekken en vooral nieuwe mensen te leren kennen?

De gestructureerde omgeving die in Zepperen wordt aangeboden zorgt ervoor dat iedereen zich hier meteen thuis voelt. De kans krijgen om zelf de dagelijkse dingen aan te pakken, zorgde bij mij voor voldoening waardoor de jaren zo voorbij vlogen. Als ik hier aan terugdenk, dan kan ik met zekerheid zeggen: dit was de mooiste tijd van mijn leven! Zet de stap, overtuig je vrienden en je zal er geen spijt van krijgen!"

 

Jonathan Theunis / intern geweest van 2005 - 2011

Yoran Claesen.jpeg

"Mijn jaren op internaat waren voor mij fantastische jaren waar ik nog heel vaak aan terugdenk! Het heeft mij mede gevormd tot de persoon die ik nu ben. Maar wat ik vooral onthoud, zijn de hechte vriendschappen die er ontstaan en alle veel fijne momenten die ik tijdens deze periode heb meegemaakt!"

Yoran Claesen / intern geweest van 2011 -  2015

Thomas Vandyck .jpg

"De beste tijd van mijn leven", zo zou ik mijn 6 jaar als intern beschrijven. Dag in dag uit met uw beste vrienden in de klas en op internaat. Samen "leren", samen eten, samen leven.Vandaag behoren er nog steeds mede-internen tot mijn hechte vriendengroep. We spreken af en toe nog af met andere internen én opvoeders. Onze opvoeders van toen verdienen meer als lof.

Thomas Vandyck / intern geweest van 2002 - 2008

2020-10-27 11.20.46.jpg

"Een thuisgevoel op school, niet iedere leerling zou dit zeggen... Toch zorgde SAZ internaat hiervoor bij mij! Het was een plaats waar ik mezelf ten volste kon leren kennen en mij altijd geaccepteerd voelde door mijn mede-internen en opvoeders! Ik zal mijn jaren op internaat altijd koesteren!"

Mika Ramaekers / intern geweest van 2013 - 2018

Carla Driessens.jpeg

"Voor mij was het internaat een plek waar ik kon opgroeien en meer over mezelf kon leren. Na een tijd zag ik de mensen niet meer als internen of opvoeders, maar eerder als mijn tweede gezin.Ik ben dankbaar dat ik de kans heb gehad om deze ervaring te mogen meemaken. Samen met mijn mede-internen en opvoeders heb ik er de tijd van mijn leven gehad."

Carla Driessens / Franstalige inter

 geweest van 2016 -2018

bottom of page